onsdag 14 januari 2009

Demonstration mot Israels terrorkrig i Gaza

Bomberna fortsätter att falla över Gaza och har hittils krävt närmare 1000 döda, de flesta civila. Protesterna måste nu fortsätta för att få ett slut på den israeliska regimens massaker. Slut upp och visa solidaritet för det palestinska folket.

Demonstration i Malmö lördagen den 17:e januari kl 14:00 på Gustav Adolfs torg.

6 kommentarer:

Olof sa...

Fy fan för era bedrägliga insamlingar till "Gaza" - tycker det är bedrövligt att ni profiterar på folks givmildhet inför slakten på Gazas befolkningadginti. Skäms!

Anonym sa...

Till RS i Malmö eller Lund:

Om ni dyker upp med era insamlingsbössor kommer vi att aktivt stoppa er.
Det är så vidrigt det ni sysslar med så att man knappt tror det är sant.

Anonym sa...

Ni glömmer att RS aldrig hävdat att det var en humanitär insamling. Folk värderar kommunistiska partiets ord lite väl högt, särskilt när de i praktiskt hänseende är "konkurrenter" till RS.

Anonym sa...

Att KP tar till överord är ingen nyhet. Denna stalinistiska relik har en tragikomisk historia med uppslutning bakom fruktansvärda terrorregimer och tvielaktitiga nationalistiska organisationer. En gång i tiden var exempelvis Albanien paradiset på jorden, samtidigt som Kuba var en lakej till "Sovjetimperialismen".

Det minskar inte RS:s mycket stora trovärdighetsproblem bland antiimperialister. Tyvärr måste jag säga att jag är tacksam att RS, trots massiva insatser under ESF-veckan, inte har lyckats etablera sig i Malmö.
/Malmösocialist

Anonym sa...

Som vanligt är det stalinisterna i KP/Proletären som står bakom ryktesspridningen. Här i Stockholm sa de att RS samlade in pengar till en "sionistorganisation" i Israel. Vilken lögn! Pengarna går till Tnu'at Maavak Sotzyalisti, som organiserar både muslimer, judar o kristna mot Israels terror med massprotester och inkallelseprotester. Många israeliska ungdomar har fängslats för sitt civilkurage mot armén. Men antisemiterna i Proletären sätter ju alltid etnecitet före klass...

Anonym sa...

"riktigt socialist": Att man "knappt" tror att det är sant är en bra början, för faktum är att det inte är något annat än lögn och förtal. Fråga dig till exempel vad i helvette vi skulle ha att vinna på att ljuga på vår insamlingen respektive varför proletären skulle vilja sprida lögner om den.

Och till Olof kan vi väl bara poentera att det inte på någon av våra bössar stått något om Gaza. ja, förutom att vi alltid har allt att vinna på att va så tydliga som möjligt gentemot de vi tar emot bidrag från. Det är sorgligt hur en del sväljer proletärens lögner med hull och hår utan ett uns av källkritik eller eftertanke.